Bezorging

WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING VERWACHTEN?

Heb je jouw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden (met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen). Verwacht je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen op locatie.

MOET IK VERZENDKOSTEN BETALEN

Alle paketten besteld via ANNABO.nl worden in Nederland gratis bezorgd. 

KAN IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING VOLGEN

Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging naar het door jou opgegeven e-mailadres. Helaas is het bij ANNABO nog niet mogelijk je bestelling te volgen door middel van track en trace. Wij hopen hier in de toekomst verder op in te gaan.

MIJN PAKKET IS NIET GELEVERD, WAT MOET IK DOEN?

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de gegevens te bekijken die je tijdens je bestelling hebt ingevuld. Dit kun je zien door in te loggen bij het kopje ACCOUNT op www.annabo.nl Mocht je hier je antwoord niet vinden dan raden wij je aan contact op te nemen met de klantenservice van ANNABO via contact.annabo@gmail.com

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar contact.annabo@gmail.com 

Wij helpen je graag verder!

0